Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kalenka

4. 9. 2008 12:28
No to mě omyj !!!

zástupce světových surovinových loupežníků si otevřel blog!To Vám poradili vaši PR poradci ? No to je parodie na demokracii !

0 0
možnosti
TV

tomtop

4. 9. 2008 12:41
Re: No to mě omyj !!!

demokracie je, ze sem muzes napsat co chces .. a autor tez v mezich svych moznosti

0 0
možnosti
PZ

Karlik1263

4. 9. 2008 1:57
Obamanos

Yes we can!! :-)

0 0
možnosti
MD

dubanová

4. 9. 2008 1:20
pojďme spolu hovořit ?

nerozumím vztahu Čechů k USA, kde se bere ten odpor až pohrdání k národu, který nám nikdy neublížil. A pomohl nám i ve dvou světových válkách. K zemi, která přijala  statisíce našich emigrantů..

0 0
možnosti
RR

rezjir

4. 9. 2008 7:26
Dubanová

kde se ve 14 bodech prezidenta Wilsona hovoří o Československu na rozdíl od Polska?

A kdopak nás prodal SSSR za to, že Sověti píchnou Amíkům s Japonskem?

0 0
možnosti
TT

Thyronx1

3. 9. 2008 18:59
:o)

To ze mezi DESITKOU nejlepsich unverzit sveta je 7 v USA! neco rika.

Do první padesátky se dokázalo dostat jen pět škol z kontinentální Evropy: po dvou francouzských a švýcarských a jedna německá. Až na švýcarskou ETH v Curychu, však dosáhly jen na druhou polovinu padesátky. Z celé Evropy mohou s Američany důstojně soutěžit jen Britové: v elitní padesátce získali osm míst, Cambridge a Oxford se propracovaly do první desítky, London School of Economics skončila těsně za ní.Univerzita Karlova se nedostala ani do prvni petistovky.

0 0
možnosti
S

Sid2007

3. 9. 2008 18:29
Thyronx: Najednou umírněný UAW parazit z bankrot. FORDa?

žeby, jako markoekonomické výsledky a tedy i US dolar splasklé sebevědomí desítek miliónů Američanů, vedlo i jinak po léta povýšenecké, arogantní, mimo mísu mířící poučky nám v Česku dávajícího Tharonxe k jisté dávce sebereflexe?

Jeho příspěvek zdá se rozumný, vyvážený. Navíc si ospoustil kázání o socanské ČR a EU. Možná, že jako Republikán a nejen na chatech aktivní občan USA (a, doufám, i ČR?) nám sdělí, jak, třeba i interpelacemi i svého US senátora (Levina atd.) nebo tady navíc také republikána, H.E. velvyslance, lobboval a lobuje za to, aby zejména "liberál" Klaus, jeho ODS a pak ČR konečně odstranily diskriminaci česko-amerických obětí komunismu, které v USA nalezli, jako političtí úprchlíci, tedy die Fluchtinge, refugees, ne tedy "emigranti", tedy vystěhovalci, útočiště).

Nebo že by Thyronx, co po 23 let vstřebával tu správnou demokracii, oproti svým kolegům, bělochům a hlavně mnoha černochům na montážní lince u bankrotujícího FORDa,  (pokrač)

0 0
možnosti
S

Sid2007

3. 9. 2008 18:32
Na co Thyronx nemá odpovědi?

...  u bankrotujícího FORDa, kteří, jako povinní členové odborového svazu UAW volí demokraty, nejen když je poločernoch, se zase jen oportunisticky spokojil s tím, že mu u nás i za slabý dolar nalejou levné pivo, může si dovolit adaptovat - oproti Detroitu ne sádrokartonový, ne dřevěný, ale zděný domek na penzi a otázky svobody, svatosvatého práva na ochranu soukromého majetku ho nezajímají?

 

Idyž, jako statistická vyjímka (řekněme 5% z americké pracovní síly, modrých límečků, která ještě má silné odbory) má díky mafii zvané  UAW, která nejen podle velvyslance dusí GM, Forda, Chryslera, má plat 100 tis USD, je tedy odborářská socka a parazit, jak pravice káže, mohl by se rozepsat o životě střední třídy, o hlavním městě americké kriminality, Detroitu, o jejich dalším vyvedeném zkorumpovaném primátorovi, o strachu, který on, rodina mají, aby před gangy z měst domů a z nákupu dorazili zdraví, za řevu hip-hopu a namířenou pistolí neokradeni.

0 0
možnosti
S

Sid2007

3. 9. 2008 18:06
Why Golliah (Anhauser/Busch) steals from BUDVAR?

Your Excellency:

Trademark and intelectual property protection has been, for decades, a hallmark of US foreign trade policy, with cries about communist PRC stealing patents on routine basis accompanying that.

As a businessman, ambassador (whereas embassy priorities include pushing commercial interest) whatis your frank, ally-like opinion on decades-long intentional abuse of trade practices, trademark protection by St. Luis-based Golliah of beer industry, Anhauser-Bush of a david-like size BUDVAR?

Namely, where A-B (now luckily swallowed by Belgians:) in dozens of countries deliberately encroached and infringed on Budvar's trademark, forcing Budvar to spend millions after millions to defend itself agoinst predatory, unscurpulous, deep-pocket agressor, Anhauser-Bush?

Or is it, for you and others pushing US national and corporate interest, of interest and indignation when others steal and infringe on intellectual proberty and when US corp does it is an OK? Thank you for your response.

0 0
možnosti
TT

Thyronx1

3. 9. 2008 18:25
Re: Why Golliah (Anhauser/Busch) steals from BUDVAR?

What ambassador of USA have to do with Anhauser Busch?

Same as this case have nothing to do with TRADE POLICY !!!!

0 0
možnosti
TT

Thyronx1

3. 9. 2008 18:00
Ziji v USA 23 let.

Jsem vsak v Cechach temer kazde leto. Mam tu zemi a kraj rad, v podstate i starsi generaci Cechu. Mohu porovnavat, mohu porovnavat predevsim chovani lidi v obou zemich. USA mne prijala jako politickeho uprchlika. Zadne mimoradne vyhody, zadne prominuti dani, zadna privelegia. Zadne znamosti a slovni zasoba anglictiny nulova. V zadni kapse vyucni list. Vedel jsem ze to prvni bude studium. Amerika mi ho umoznila v tehdejsi dobe, zdarma.  Dnes mam plat $ okolo 100,000 rocne hrubeho.

Amerika je muj druhy domov a navic nejsilnejsi spojenec (i Ceska) na svete. Vazim si USA a vazim si toho, ze v teto svobodne a demokraticke Unii ziji. (Jsem spokejeny zdravy a aktivni 62 lety republikan).

0 0
možnosti
RR

rezjir

4. 9. 2008 7:31
Re: Ziji v USA 23 let.

Socialistické Československo také příjímalo politické úprchlíky z USA

0 0
možnosti
S

Sid2007

3. 9. 2008 17:52
Merkel is RIGHT: It is (another, big) failure of Anglo-Saxon

financial system and it is hight time to create an alternative one, including alternative to American rating agencies.

It is clear, that a custodian of new RESERVE currency, euro, which is to replace Bretton-Wood dictated US dollar, ECB, will be acting much more responsibly, in true interest of majority, not only top one or two percent like private bank cartel called Federal Reserve Bank systematically does.

His Excellency, Ambassador of the Empire, being Republican, businessman and lecturer on universally advantageous American system is certainly in a position to start a "discussion" he offeres by providing straight anwer to the following question which Wall Street, business schools, economic development folks in the US are unable to answer:

HO COME, that Germany (which US for decades loves to talk down) with the most expensive labor force, 35 hrs workweek, vacations, benefits, univ healtcare, free college, STRONG euro  has EXPORT surpluses equal to Japan? Even took care of DDR!

Thanx

0 0
možnosti
TT

Thyronx1

3. 9. 2008 18:28
odpoved soudruhu Sidovi 2007

http://thyronx.blog.cz/0701/nejlepsi-univerzity-sveta-sidli-mimo-evropu

Kdo touží po diplomu z elitních univerzit světa, jenž otvírá dveře

k nejzajímavějším a nejlépe placeným příležitostem, neměl by až na

výjimky hledat v kontinentální Evropě.

0 0
možnosti
MD

dubanová

3. 9. 2008 17:47
kde se bere ta nenávist vůči USA

Jo, všichni se vraťe z Ameriky tam odkud jste přišli " - nenávist vůči Američanům - lidem, kteří nám nikdy neublížili, ale naopak nám pomohli..

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3611x
Jsem velvyslancem USA v České republice. Narodil jsem se v americkém státe Ohio. Vystudoval jsem práva na Bostonské univerzitě a až do nedávna jsem pracoval v advokátní kanceláři Boerner Van Deu. V roce 1999 jsem se stal šéfem republikánské strany ve státě Wisconsin. Velvyslancem USA v České republice jsem od října 2006. S manželkou Alexandrií máme dva syny, Erica a Scotta.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky